Alla inlägg under maj 2008


Idag på morgnen, mellan 5.25 och 7.25 fick jag min första kull – 4 prinsar och 1 liten prinsessa.


Tiken längst t.v, de andra är pojkar


Det var lite jobbigt med första valpen, men matte säger att jag var lugn och duktig. När dom väl var ute började jag pyssla och tvätta direkt.



Vet ni förresten hur det gick med valplåda vs mattes säng?

Jag är ju en klok hund så igår på morgonen bestämde jag mig (plötsligt tyckte matte...) att det var dags att flytta in i valplådan, och då gjorde jag det! Dom hade ju talat om att det var där jag skulle föda mina valpar, men varför ligga där innan?


Förresten – det är klart att det blev fem valpar, matte önskade ju det. Men hon sa inget om kön så det blev som det blev ;-)


ZAFFRAN


Jag bryter mot traditionen... Mamma Occi och andra släktingar brukar valpa "tidigt", ibland upp till en vecka innan planerad valpning, men inte jag.


Nio veckor dräktig från första parningen


Idag, söndag, är det precis nio veckor från första parningen och jag visar inga direkta tecken på förestående valpning. Någon tiondels temperatursänkning, men det är allt. Men, det är ju så att matte bad mig "knipa" över helgen för att hon ville gå på kurs fredag-lördag (utbildning av assistanshund; min goldensyster "Vilja" blev godkänd) och föreläsning om massage och stretching på söndag och vad gör man inte för sin matte ;-)


OM jag ska vara i vaplådan ska jag ha sällskap


Se´n är det också så att jag inte har några som helst planer på att ligga i någon valplåda. Varför skulle jag göra det när jag kan ligga i mattarnas sängar med täcke över hela kroppen? Men nu har lillmatte gett sig f*n på att jag SKA valpa i valplådan och inte i hennes säng. Vi får se hur det blir med det, jag kanske lyckas vänta ut henne. Det är verkligen värt ett försök!


ZAFFRAN

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards