Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Någon har fångat söta Currys "själ"

Av Airescot Royal Rose, alias Zaffran - 20 februari 2009 01:31Det kunde ha varit en figurin som Curry suttit modell för ;-) Just nu är hon inne i en riktig ligistperiod. Hon planterar om blommor, biter av mattes två meter höga växter i mindre och mer (för henne) lätthanterliga längder.

Idag började hon gräva ur fyllningen i dynan på en läderfåtölj...


Behöver jag berätta mer? Bilden talar för sig själv. Bara det blir varmare så hon inte fryser tassarna av sig blir det springa av! Anna kommer att ta med henne när hon rider ut.


En generad och skamsen

ZAFFRAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  ...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, ...

  Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:   Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.         Det var väldigt fint och tre...

  Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen. Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med s...

  KÄRA HÄLSNINGARtill mina älskade små valpar! Minns ni...!?     ...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt.     ...eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o h...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se