Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Än är det vinter – åtminstone i en whippetsjäl...


Här uppe i norr hos oss har det börjat bli varmare. Mycket ljus och långa dagar – med andra ord så är vår fantastiska vårvinter på väg!Då fick jag en hälsning från min son BoBo, via matte Maud, i Linköping; "Nu har vi lite snö även i Linköping. BoBo är inte alls glad, det är ju så kallt! Han har fått ett nytt täcke i dubbel fleece, ett halsskydd och ett nytt halsband!"

Ja, det barnet kan jag nog inte svära mig fri ifrån, jag tycker verkligen inte heller om vintern och längtar varje dag efter sol och värme.

BoBo är verkligen fin i det blå fleecetäcket! Allas favorit skulle jag tro.

ZAFFRAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  ...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, ...

  Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:   Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.         Det var väldigt fint och tre...

  Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen. Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med s...

  KÄRA HÄLSNINGARtill mina älskade små valpar! Minns ni...!?     ...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt.     ...eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o h...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se