Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Blod, svett och pinnar...


Idag kom "nästa-sommar-hälsningar" från BoBo i Linköping. Jag vet inte om jag ska vara glad eller avundsjuk?! Jag ääääälskar värmen och bor nästan på Nordpolen. Nåja, det är jättefint här också men ännu ingen sommarvärme, suck...


BoBo har varit i Viggeby, ett naturreservat strax utanför Linköping, med sina människor.


Där har han sprungit runt och haft det mysigt – doppat tassarna och promenerat i vattnet...


...plockat pinnar i vattnet...


...och sprungit tills han var alldeles slut. Härligt!


Lite otur hade han och rev sig i örat på en rosenbuske som fanns där. Det droppade blod från örat ett tag. BoBo brydde sig förstås inget, men matte tyckte det var läskigt. Han kom springande med blodet droppande och skakade av sig på husses byxor ;-)


Väl hemma blev det bad för att tvätta bort blodet och sen somnade BoBo i soffan, nöjd efter dagens alla härliga äventyr.


Kramar från mamma

ZAFFRAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  ...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, ...

  Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:   Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.         Det var väldigt fint och tre...

  Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen. Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med s...

  KÄRA HÄLSNINGARtill mina älskade små valpar! Minns ni...!?     ...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt.     ...eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o h...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se