Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Grattis på 1-årsdagen!


KÄRA HÄLSNINGAR
till mina älskade små valpar! Minns ni...!?...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt....eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o husse) var upp och hälsade på......och hur skönt ni sov i er mjuka bädd mellan busanfallen...


Massor av pussar och kärlek

från Mamma Zaffran och syster Curry - och tvåbeningarna så klart!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  ...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, ...

  Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:   Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.         Det var väldigt fint och tre...

  Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen. Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med s...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

  Idag kom "nästa-sommar-hälsningar" från BoBo i Linköping. Jag vet inte om jag ska vara glad eller avundsjuk?! Jag ääääälskar värmen och bor nästan på Nordpolen. Nåja, det är jättefint här också men ännu ingen sommarvärme, suck...   BoBo har varit i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se