Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Alfonso har flyttat tillbaka


Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen.

Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med sorg i hjärtat och med många tårar kom Anita och hennes gullige son Peter med Alfonso till Gällivare-utställningen igår. Livet har ändrat sig så för dem att de inte kunde ha kvar honom. Hos oss är han välkommen tillbaka och vi lovar att ta väl hand om honom, Peter!


Idag har han lekt en hel del med sina nygamla syskon. Jag leker förstår inte med min son för jag leker inte med någon. Jag är en för fin och förnäm whippet för det.


Lite bilder från dagens lek:


Fr.v Curry (Alfonsos kullsyster), Nellie och Alfonso


Curry, Nellie, Alfonso


Alfonso, Curry och Nellie


Alfonso, Nellie och Curry
Så elegant!


Alfonso och Nellie leker med murmeldjuret


Man blir törstig av att springa och leka, men det står en stor vattenbalja på gården, det är bara att förse sig med friskt, kallt vatten


Alfonso med lillmatte


Curry, Alfonsos enda syster


ZAFFRAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  ...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, ...

  Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:   Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.         Det var väldigt fint och tre...

  KÄRA HÄLSNINGARtill mina älskade små valpar! Minns ni...!?     ...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt.     ...eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o h...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

  Idag kom "nästa-sommar-hälsningar" från BoBo i Linköping. Jag vet inte om jag ska vara glad eller avundsjuk?! Jag ääääälskar värmen och bor nästan på Nordpolen. Nåja, det är jättefint här också men ännu ingen sommarvärme, suck...   BoBo har varit i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se