Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

BoBo har varit till Hundöarna igår


Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:


Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.

Det var väldigt fint och trevligt, snälla hundar och människor. Jag strosade runt för mig själv ett tag, men sedan var det full fart. Värmen fick till och med mig att flämta otroligt mycket! Det var massor av hundar och jättemånga olika raser, från Chihuahua till Dalmatiner och Rhodesian Ridgeback.

Jag blev förälskad i en Rhodesian Ridgeback tik!Jag sprang efter henne hela tiden och till slut ville jag para sig med henne, men jag nådde inte upp :-((. Hon gillade mig också, men till slut tog matte och husse med mig och gick därifrån... för jag var helt uppslukad av denna vackra dam! Hon hade slutat löpa för några veckor sedan, men det tyckte inte jag spelade någon roll...

Den piggaste hunden var nog, hör och häpna, en Siberian husky! Jag tror den badade ibland för att orka med i värmen. Det såg rätt kul ut, att en riktig ”vinterhund” orkade springa i full fart i värmen.


Jag har legat och svalkat sig på hallgolvet sen vi kom hem, men nu ska jag försöka få fart på katten! Lek och bus kan det aldrig bli för mycket av, tycker jag.


:.   .:   :.   .:   :.   .:   :.   .:  


Vilken lyckost! Inte har jag fått vara och springa på några hundöar, verkar som paradiset på jorden!


ZAFFRAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  ...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, ...

  Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen. Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med s...

  KÄRA HÄLSNINGARtill mina älskade små valpar! Minns ni...!?     ...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt.     ...eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o h...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

  Idag kom "nästa-sommar-hälsningar" från BoBo i Linköping. Jag vet inte om jag ska vara glad eller avundsjuk?! Jag ääääälskar värmen och bor nästan på Nordpolen. Nåja, det är jättefint här också men ännu ingen sommarvärme, suck...   BoBo har varit i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se