Direktlänk till inlägg 11 november 2009

Smirnoff har flyttat...

Av Airescot Royal Rose, alias Zaffran - 11 november 2009 16:16


...med sin familj! Dom bor nu i ett hus på landet och lever goda dagar med mycket spring och lek. Husse och matte har skickat lite bilder och berättar också att Smirnoff är ögonlyst ua. Den enda som inte är lyst i kullen ännu är Dante i Finland, men till våren är det hans tur.


Bilder från Smirnoffs nya liv tillsammans med husse, matte och sina tre "corgi-syskon"; ytterligare en norsk flicka har flyttat in i familjen.


  

Här bor Smirnoff nu - vilken idyll!

 

  

Utkiken i köksfönstret, OBS. dynan under rumpan...


  

Smirnoff och husse utbyter tankar


  

Det finns härliga marker att sträcka ut i runt nya huset


  

Här är två av "syskonen". T.v käre lille Milton och till höger Bonnie...


  

...och här den tredje, Dotti, tillsammans med Smirnoff

 

ZAFFRAN

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

  Matte fick ett mail från BoBo igår. Så här skriver han:   Idag har jag varit i ett varmt Stockholm, 31 grader i skuggan! Jag åkte till Drottningholm och Hundöarna, där man kan släppa alla snälla hundar lösa.         Det var väldigt fint och tre...

  Nu är det länge sedan jag skrev i min blogg. Livet går sin gilla gång och inget speciellt händer (tycker jag i alla fall), Men... plötsligt händer det! som det står i reklamen. Igår flyttade Alfonso, från Norge, tillbaka till mig och de mina. Med s...

  KÄRA HÄLSNINGARtill mina älskade små valpar! Minns ni...!?     ...när ni satt i lillmattes famn när ni började vara ute. Det var tryggt och skönt.     ...eller, när ni var med mig på skogspromenad när Carin och Boris (George/Smirnoffs matte o h...

  Idag har Alfonso med matte och goda vänner varit på fjälltur. De har gått upp till toppen på Sollia och åkt på en åkbräda nerför (i alla fall tvåbeningarna).   Här är vi på väg uppför, Ann Lisbet med åkbrädet på ryggen. T.v Alfonso, Lillegutt och ...

  Idag kom "nästa-sommar-hälsningar" från BoBo i Linköping. Jag vet inte om jag ska vara glad eller avundsjuk?! Jag ääääälskar värmen och bor nästan på Nordpolen. Nåja, det är jättefint här också men ännu ingen sommarvärme, suck...   BoBo har varit i...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se