Senaste inläggen


Nu har Smirnoffs matte och husse också köpt digitalkamera för att kunna skicka bilder på husse Boris´ ögonsten. Jag tycker att hunduppfödare borde ha ett rabattsystem hos kameraförsäljarna – en massa kameror (och kombibilar också för den delen...) säljs på grund av valparna som flyttar till nya "icke fullt utrustade" familjer.


Bilder på Smirnoff och hans syskon alltså. Dom verkar att ha minst lika mycket snö som vi fast dom bor i mellansverige och jag med min flock bor i nordligaste Sverige. Det är så konstigt vinterväder i år, just nu har vi nollgradigt! 


Smirnoff och hans "syskon", en welsh corgi kille - Milton, och en tjej - Bonnie, flyger fram i skogen – åtminstone Smirnoff


Smirnoff och BonnieLille vackre Smirnoff (f.d. George)


Huvudstudie


Smirnoffs kära norska lillasyter Bonnie, en riktig liten godbit!


ZAFFRAN

ANNONS
Av Airescot Royal Rose, alias Zaffran - 15 januari 2009 11:21Alfonso ääälskar att köra ner nosen i snön, så djupt det går, för att känna på alla goda dofter där. Han verkar ha anpassat sin syn till sin lilla hobby och fått självlysande ögon ;-) Jättepraktiskt där nere i mörkret.
Efter snödykningen vilar "syskonen" sig i stugvärmen och drömmer om nästa äventyr.


ZAFFRAN

ANNONS
Av Airescot Royal Rose, alias Zaffran - 11 januari 2009 11:18BoBo är spänd och ivrig på att få springa lös och fäller upp sin "parabol" för att höra riktigt bra när matte ger kommandot. Men, idag blev det inget springande då det var isigt och jättehalt.


ZAFFRAN


foto: Jörgen Oininen


Aimone di Savoia – Smirnoff – har varit på utställning i Göteborg 5 januari Han fick HP och blev BIR-valp.


Grattiskramar från gammelmattarna och

ZAFFRANAlfonso har fått en "lillebror" som heter Quatro. Här myser dom tillsammans.
Quatros hela namn är Suna Regens Marias Quatro och han är född 26 augusti 2008.


ZAFFRAN


Lite bilder på min son "Dante" (Trollsångens Filippo Colonna) som fått lekfnatt i trädgården hemma i Hyvinkää idag.


- "Ett byte!"


-"Man kanske kan stampa ihjäl det?"-"Kom igen då!"
ZAFFRAN


Jag har "snikat mig in" i din blogg mamma Zaffran, hoppas det inte gör något.

Tänkte ni ville se hur "lillhusse" Mattias och jag hade det på nyårsnatten.Först var vi ute och tittade på alla fyrverkerier. Det smällde lite då och då under dagen, men jag reagerade inte alls. Vid tolvslaget stod jag ute på gräsmattan med min tvåbenta familj under de värsta fyrverkerierna, det smällde precis överallt, men jag brydde mig inte utan nosade runt och kissade lite (så alla brudar ska veta att jag varit där; och killarna också förstås). Min matte säger att jag är så himla trygg och cool. Jag måste ju säga att det där med fyrverkerier var klart överreklamerat!


Fram på småtimmarna somnade jag och Mattias gott i mattes och husses skinnsoffa. Kolla min nos så ser ni att jag var jättetrött och Mattias ser ju inte heller så pigg ut ;-)


BoBo i mamma ZAFFRANS blogg


Alfonso ser på nyårsfyrverkerierna tillsammans med lillmatte Natta.


ZAFFRAN

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se